ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ 300 ΛΕΞΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

 • Όσοι έχετε ιστορίες μπορείτε να μου τις στέλνετε στο email gokuthelegend@hotmail.com και εγώ θα τις δημοσιεύω. Για να τις δεχτώ όμως, θα πρέπει να ακολουθήσετε τους παρακάτω απλούς κανόνες.
 1. Παρακαλώ να είναι καλογραμμένες, στα Ελληνικά, με τόνους, κόμματα, τελείες κλπ, σαν να γράφετε Έκθεση. Να είναι όσο το δυνατόν ποιο καλογραμμένες γίνεται.
 2. Όλες οι ιστορίες που μου στέλνετε να είναι τουλάχιστον 2 παράγραφοι και 300 λεξεις. Μικρότερες ιστορίες δεν θα τις δέχομαι.
 3. Παρακαλώ να μου λέτε και έναν τίτλο για κάθε ιστορία, καθώς επίσης και σε ποια κατηγορία θέλετε να την βάζω, από τις κατηγορίες που έχουμε*. Αν δεν μου λέτε θα επιλέγω μόνος μου τίτλο και κατηγορία.
 4. Τις ιστορίες σας να μου τις στέλνετε σε αρχείο microsoft word ή Libre/Open Office, σαν συνημμένο αρχείο. Μην τις κάνετε αντιγραφή – επικόλληση απευθείας στο email. 2014 έχουμε, πιστεύω όλοι ξέρουμε να χειριζόμαστε το Word, έστω και στα βασικά**.
 5. Πολλοί γράφετε τις ιστορίες σας σαν «σχόλιο» μέσα σε άλλες ιστορίες που έχω ήδη γράψει. Μην το κάνετε αυτό, να μου τις στέλνετε στο email που αναφέρω παραπάνω και θα τις γράφω εγώ με τον σωστό τρόπο. Όσοι γράφετε τις ιστορίες σας σαν «σχόλιο» μέσα σε άλλες ιστορίες, θα τις σβήνω απροειδοποίητα και δεν θα τις δημοσιεύω.
 6. Επίσης ισχύουν και οι γενικοί κανόνες 2 – 8 που αναφέρω στην σελίδα «ΚΑΝΟΝΕΣ».
 • Σημειώσεις.
 1. (*) Οι ιστορίες σας θα μπαίνουν αυτόματα στην κατηγορία «Ιστορίες Φίλων», αλλά πρέπει και εσείς να μου προτείνετε και σε ποια από τις υπόλοιπες κατηγορίες θέλετε να μπαίνουν.
 2. (**) Το microsoft word έχει ορθογραφικό έλεγχο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προκειμένου να διορθώνετε τα ορθογραφικά σας λάθη. Επίσης εμφανίζει ομοιόμορφα την ιστορία σας, με τις παραγράφους της και με τα όλα της, έτσι μπορείτε να έχετε μια εικόνα για το πως θα εμφανιστεί περίπου εδώ στο blog όταν την δημοσιεύσω. Με λίγα λόγια θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τους κανόνες ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και να δημοσιεύσω την ιστορία σας που με τόσο κόπο γράψατε. Μην πάει χαμένος ο κόπος, σωστά;
 3. Όταν μου στέλνετε μια ιστορία πιθανώς να σας ενημερώνω πριν την βάλω στο blog, οπότε να έχετε το νου σας στο email σας μήπως σας στείλω και εγώ κάτι. Να έχετε το νου σας διότι αν σας στείλω απάντηση, θα περιμένω να μου απαντήσετε και εσείς πριν δημοσιεύσω την ιστορία. Οπότε αν καθυστερήσετε να μου απαντήσετε τότες θα καθυστερήσει και η ανάρτηση της ιστορίας σας στην σελίδα μας.
 4. Όταν μου στέλνετε ιστορίες μην περιμένετε να τις βάζω στο blog μέσα σε 5 λεπτά, δεν κάθομαι όλη την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή. Εγγυώμαι ότι η ιστορία σας θα μπαίνει στο blog το αργότερο 2 μέρες από την στιγμή που μου την στέλνετε, αρκεί φυσικά να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές η ιστορία μπαίνει αυθημερόν (εφόσον μου την στείλετε μια λογική ώρα, και έχετε ακολουθήσει πιστά τους κανόνες).
 5. Τέλος, να σημειώσω το εξής. Πολλές ιστορίες τις έχω βρει από το ίντερνετ. Αν και την δικιά σας ιστορία την βρήκατε στο ίντερνετ, τότες υπάρχει πιθανότητα να την είχα βρει και εγώ παλιότερα. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση ελέγξτε μέσω της «αναζήτησης» μήπως και έχω ήδη βάλει την ιστορία. Η «αναζήτηση» είναι τέρμα πάνω και δεξιά, εκεί που έχει ένα κουτάκι με έναν μεγεθυντικό φακό. Αν την σκεφτήκατε με το μυαλό σας, τότες προφανώς δεν έχει ξαναδημοσιευτεί, οπότε στείλτε την άφοβα.

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε ένα δείγμα για το πως να μας στέλνετε τις ιστορίες σας.

Και εδώ ένα παράδειγμα προς αποφυγή, παρακαλώ να ΜΗΝ στέλνετε τις ιστορίες σας έτσι.

Τελευταία ενημέρωση – Τρίτη, 3/5/2016.

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: