Θάνατος: Όνειρα….


Το παρακάτω περιστατικό θα μπορούσα να το βάλω είτε σ’ αυτή την κατηγορία είτε στα Όνειρα. Προτίμησα εδώ. Το 2000 πέθανε η γιαγιά μου από καρκίνο. Την θάψαμε στο χωριό μου κι ύστερα από πέντε χρόνια κάναμε την εκταφή όπως συνηθίζεται. Πριν από έξι μήνες περίπου πέθανε και μια θεία της μητέρας μου, επίσης από καρκίνο, πολύ αγαπητή σε μένα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν πολύ αγαπημένες με την γιαγιά μου. Το βράδυ λοιπόν αφού ενημερώθηκα για τον θάνατο της και πριν την κηδεία είδα ένα όνειρο. Εγώ κι ο αδερφός μου περιμέναμε κάποιους συγγενείς στο σπίτι στο χωριό μου οι οποίοι βρισκόταν στην κηδεία της θείας μου αυτής. Ήρθε λοιπόν να μας κρατήσει συντροφιά εκείνη! Μάλιστα μπήκε στο σπίτι και κάθισε σε μια καρέκλα ακριβώς απέναντι από την είσοδο και κάτω από μια φωτογραφία της γιαγιάς μου. Εκεί τέλειωσε το όνειρο… Το επόμενο απόγευμα, λίγες ώρες μετά την κηδεία, μου είπαν ότι την θεία μου την έθαψαν στο ίδιο τάφο που είχαν θάψει την γιαγιά μου και είχε μείνει κενός μετά την εκταφή. Σαν να την περίμενε…

Advertisement

Posted on 13/03/2010, in Θάνατος. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: