Τρόμου: Invaders.


Λοιπόν η δική μου ιστορία αρχίζει όταν ήμουν στην ηλικία των 6 χρονών και πάει κάπως έτσι: Κάθε βράδυ που θα έπεφτα για να κοιμηθώ δεν θα πέρναγαν παραπάνω από 3 ώρες. Μετά το διάστημα των τριών ωρών θα ξύπναγα (πάντα) καταϊδρωμένος και ανήμπορος να εκτελέσω οποιαδήποτε κίνηση, ένιωθα σαν κάτι να με κρατά από τα χέρια και τα πόδια μου και να μην με αφήνει, μάλιστα είχα φτάσει στο σημείο να νομίζω ότι κατά την διάρκεια αυτών των »επιθέσεων» ότι »κάτι» η μάλλον »κάποιος» μου μιλεί, η για να το θέσω καλύτερα, με έβριζε. Θυμάμαι μερικές φορές που όταν ξύπναγα και ένιωθα αυτό το πράμα ότι όσο πιο πολύ προσπαθούσα να φωνάξω για βοήθεια, τόσο πιο πολύ βρισιά άκουγα. (Να προσθέσω ότι ούτε να βγάλω ήχο από το στόμα μου μπορούσα, με λίγα λόγια δεν μπορούσα να καλέσω για βοήθεια). και ως συνέπεια να έχω τεράστιες κρίσεις νευρικού κλονισμού σε σημείο να μην αναγνωρίζω τίποτα από ότι έβλεπα κοντά μου ούτε καν τους γονείς μου που άδικα προσπαθούσαν να με συνεφέρουν. Το αποτέλεσμα ήταν να τρέχω από πολύ μικρή ηλικία στα νοσοκομεία και στους τρελογιατρούς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, πραγματικά θυμάμαι μερικές φορές αυτά που γίνονταν τότε και τρελαίνομαι. Αλλά έτσι όπως άρχισαν έτσι και τελείωσαν. Τώρα πια είμαι στην ηλικία των 22 χρόνων και έχουν σχεδόν σταματήσει να γίνονται τέτοια περιστατικά , έκτος από μερικές πολύ σπάνιες περιπτώσεις που τώρα πια δεν διαρκούν περισσότερο από 5 λεπτά. Ο λόγος που αναφέρομαι σε αυτό είναι ότι μόλις τώρα ανακάλυψα το site σας, έχει μερικά άρθρα που με ενδιαφέρουν και απλά θέλησα και εγώ να σας πω την εμπειρία μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Advertisement

Posted on 28/05/2010, in Τρόμου. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: