Φαντάσματα: Ο Μύθος Του Ακέφαλου Φαντάσματος.


Έχω ακούσει από μια φίλη μου και από πολλά άτομα που μένουν Μεσόγεια ότι στον παλιό δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο στα Σπάτα υπάρχει το φάντασμα μιας γυναίκας. Συγκεκριμένα λένε ότι είναι το πνεύμα μιας γυναίκας η οποία περίμενε πριν από πολλά χρόνια το λεωφορείο σε μια στάση στο συγκεκριμένο δρόμο.

Κάποια μέρα εκεί έγινε ένα ατύχημα και ένα λεωφορείο έπεσε στη στάση και την αποκεφάλισε και από τότε το φάντασμα της περιφέρεται στο δρόμο. Έχουν ακουστεί μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν περπατήσει στο δρόμο κάποια βραδινή στιγμή και έχουν δει μια ακέφαλη γυναικεία μορφή. Συνήθως η συγκεκριμένη γυναίκα λένε ότι έρχεται να ζητήσει τσιγάρο από τους περαστικούς και ο μύθος λέει ότι παίρνει τη ψυχή εκείνων που δεν έχουν τσιγάρο να της δώσουν. Επίσης λέγεται ότι ο διάβολος και τα κακά δαιμόνια που είναι υπεύθυνα για το παγίδευμα ψυχών στον υλικό κόσμο φοβούνται τη φωτιά και γι αυτό το λόγο γλιτώνουν όσοι κρατάνε αναμμένη φωτιά και λένε το πάτερ υμών 3 φορές.

Γι αυτό μου χε πει η φίλη ότι αν περάσεις το συγκεκριμένο δρόμο τέτοια ώρα ( αν θυμάμαι καλά την ιστορία η ώρα είναι συγκεκριμένη και είναι ή στις 11 ή στις 12) θα δεις πολλά αυτοκίνητα στα οποία οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα να κρατάνε αναπτήρες ανοιχτούς. Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είπε ότι είχε δει και η ίδια μπροστά της το φάντασμα όταν περνούσε με το αυτοκίνητο μιας παρέας της για να πάνε σε φιλικό σπίτι και κρατούσαν όλοι στο αμάξι ( και αυτή) αναμμένο αναπτήρα. Επίσης μου είπε ότι δεν κάνει να μιλάς και κυρίως να απευθύνεσαι στο φάντασμα όταν το δεις. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο για το συγκεκριμένο θέμα; Μη με ρωτήσετε ποιος δρόμος είναι γιατί δε θυμάμαι. Δε θα κάθομαι να ρωτάω γνωστούς για το συγκεκριμένο θέμα και με τη κοπέλα έχω να τη δω κάμποσα χρόνια αφού ζει πλέον εξωτερικό.

Advertisement

Posted on 03/07/2010, in Φαντάσματα. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: