Φαντάσματα: Σημειώσεις.


Αυτήν την ιστορία τη διάβασα κάπου στο ίντερνετ. Συνέβη σε ένα τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Μία φοιτήτρια ζήτησε από έναν συμφοιτητή να της αντιγράψει τις τελευταίες σελίδες από κάτι σημειώσεις σε ένα μάθημα. Είχε μείνει το προηγούμενο εξάμηνο στο μάθημα επειδή είχε χάσει εκείνες τις σελίδες. Πρώτη φορά την γνώρισε αυτός αλλά συμφώνησε. Από τότε όμως δε μπόρεσε να τη ξαναβρεί στη σχολή. Όταν ρώτησε τα άλλα παιδιά για αυτήν και είπε το όνομά της διαπίστωσε ότι και από άλλους είχε ζητήσει τις σημειώσεις. κάποιοι όμως ήξεραν την ιστορία για αυτήν: Ήταν μια κοπέλα που έμενε στο συγκεκριμένο μάθημα συνεχώς γιατί της έλειπαν οι σελίδες να διαβάσει. Μέχρι που πριν λίγα χρόνια αυτοκτόνησε. Από τότε επισκέπτεται το φάντασμά της φοιτητές που στο εξάμηνό τους έχουν αυτό το μάθημα και τους ζητάει τις σημειώσεις.

Advertisement

Posted on 13/07/2010, in Φαντάσματα. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Night Walker

    Κοπέλα μελετηρή μέχρι το τέλος… και πιο πέρα..

    Μου αρέσει!

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: