Φαντάσματα: Το Κάλεσμα.


Σε ένα χωριό της Κρήτης κάπου στην περιοχή του Ηρακλείου, υπάρχει ένα μικρό χωριό στο οποίο δεν θα αναφερθώ ιδιαίτερα. Λοιπόν σαν τα κλασσικά βράδια του καλοκαιριού όλα τα παιδιά μαζευόντουσαν στην εκκλησία του χωριού και συζητούσαν ώρες ατελείωτες! Λοιπόν, ένα κανονικό βράδυ, έκανε αρκετό κρύο χωρίς ίχνος ζεστασιάς στον καλοκαιρινό αέρα. Ένα από τα παιδιά λεγόταν Νίκος. Εκεί που καθόταν και περίμενε να του έρθει κανά καλό ανέκδοτο να πει άκουσε κάποιον να το φωνάζει, περίμενε δεν τον ξαναφώναξε κανείς και έτσι δεν έδωσε σημασία. Αυτό έγινε άλλες δύο φορές. Την τρίτη παραξενεμένος πήγε στο καφενείο να ρωτήσει αν τον φώναζε κανείς από εκεί! Κανείς. Αρκετά εκνευρισμένος ξεκίνησε για το σπίτι του! Και τότε είδε το παράξενο της ιστορίας! Πάνω από 20 σκιές τον ακλουθούσαν, στην αρχή νόμιζε ότι κάποιος του έκανε πλάκα. Τότε ένιωσε ένα ψύχος να διαπερνά την ραχοκοκαλιά του, δεκάδες κραυγές το στόμα του, και ένιωσε τελείως αδύνατος. Το επόμενο πρωί ξύπνησε στο έδαφος, χωρίς καμία γνώση .Το μόνο που θυμόταν ήταν μία έντονη λάμψη και σκιές να χάνονται………

Advertisement

Posted on 13/07/2010, in Φαντάσματα. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: