Φαντάσματα: Το Μαυρόφιδο.


Λένε ότι ο Σατανάς παίρνει τη μορφή ενός μαύρου φιδιού όταν έρχεται στη γη για να πλανέψει κάποιον ή όταν θέλει να βλάψει την ανθρωπότητα. Σε ένα χωριό εδώ στην Ελλάδα συνέβη κάτι παράξενο! Τότε οι άνθρωποι μόλις είχαν αρχίσει να μαθαίνουν τι σημασία του χρήματος και εντάσσονταν στην πιο έντονα κοινωνικοποιημένη ζωή. Λοιπόν όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος άρχισε να αποκεφαλίζει τα κοκόρια και να πετάει τα κεφάλια τους στα σπίτια που έμεναν οι ιδιοκτήτες τους. Αργότερα ο τύπος έγινε πιο μακάβριος, κρυβόταν πίσω από θάμνους και κυνηγούσε κοπέλες, έγραφε υβριστικά και πολύ χυδαία πράγματα για την παναγία σε τοίχους και πολλά τέτοια. Εκείνη την περίοδο εκτός από τα παράξενα γεγονότα και τον ψυχάκια που έκανε όλες αυτές τις μακαριότητες όλοι σχεδόν οι κάτοικοι δεν είχαν δει ούτε μια σαύρα ή φίδι και όλοι οι κόκορες που είχαν ζήσει δεν σταματούσαν να κοκορίζουν και το πρωί κρυβόντουσαν σε τρύπες και δεν υπήρχε τρόπος να τους έβγαζες αν δεν έπεφτε το φως. Τότε οι άντρες του χωριού κανόνισαν να βρουν τον τρελό και ότι τα φίδια θα ξαναρχόντουσαν δεν ήταν σημαντικά έτσι και αλλιώς. (Η ιστορία συνέβη καλοκαίρι). Μετά από αρκετό ψάξιμο τον βρήκαν και τον πήγαν στην εκκλησία του χωριού οπού τον έδεσαν σε ένα δέντρο για να τον ρωτήσει ο παππάς γιατί έκανε τόσα κακά πράγματα, επίσης τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου εκείνου τον έκαναν περίπου στα 35 και πολύ ταλαιπωρημένο. Δύο ώρες αργότερα όταν ξημέρωσε και πήγαν στην εκκλησία να δουν τον τρελό, είδαν ένα 14χρονο παλικάρι, νεκρό και με ανοιχτά τα μάτια να κοιτάζει προς την εκκλησία. Όλα τα σπίτια γέμισαν φίδια που έβγαιναν τώρα από τις φωλιές τους και ξανάρχιζαν το κυνήγι! Λίγο καιρό αργότερα βρήκαν άλλο ένα αγόρι νεκρό και στον τοίχο της εκκλησίας ζωγραφισμένο έναν ματωμένο ανάποδο σταυρό!

Advertisement

Posted on 13/07/2010, in Φαντάσματα. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: