Σχολικά: Το Στοίχημα.


Κάποια παιδιά στην πενταήμερή τους είχανε βάλει στοίχημα για το ποιος θα έκλεβε τα ποιό μεγάλα σε αξίας αντικείμενα από το ξενοδοχείο που μένανε. Δυο άτομα από την παρέα δεν βγήκανε καθόλου από το δωμάτιό τους για δυο μέρες. Αφού φύγανε από το ξενοδοχείο έδειξαν τί έκλεψε ο καθένας. Ένας για παράδειγμα είχε κλέψει ένα πολύφωτο. Την μεγαλύτερη όμως εντύπωση την έκαναν οι δυο φίλοι. Μαζί τους είχαν πάρει έναν μεγάλο σάκο που μέσα είχε τα πλακάκια που ξυλόσανε από την τουαλέτα του ξενοδοχείου.

Advertisement

Posted on 16/07/2010, in Σχολικά. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Πολύ fail η ιστορία, αποκλείεται να είναι αληθινή για τους εξής λογούς:
    1ον) Αποκλείεται τα άτομα αυτής της παρέας να κατάφερναν να κλέψουν αντικείμενα αξίας από το ξενοδοχείο, χωρίς να τους πάρουνε χαμπάρι(ακόμη και αφού θα έφευγαν)…

    2ον) Πως στο καλό κατάφεραν να ξηλώσουν τα πλακάκια από το μπάνιο; Είχαν μαζί τους εργαλεία για να το κάνουν αυτό; Και αν είχαν, τότε πως τα ξήλωσαν χωρίς κανένας να τους καταλάβει (δεδομένου του θορύβου που θα έκαναν).

    3ον)Κ ανένας μαθητής δεν είναι τόσο βλάκας ώστε να χάσει δύο μέρες από την πενταήμερη του, απλά για να ξηλώσει πλακάκια στο δωμάτιο του…

    Μου αρέσει!

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: