Αστικοί Μύθοι: Η Αθλήτρια.


Η ιστορία αυτή κυκλοφορούσε παλιά στα μέρη μου, μου την είπε ο παππούς μου. Προπολεμικά, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων στίβου, είχε παρουσιαστεί μια νεαρή αθλήτρια που είχε σαρώσει όλες τις κούρσες όπου έπαιρνε μέρος. Την είχανε γνωρίσει κάποιοι αθλητές από τον Γ.Σ.Α., ένα σύλλογο της Μαγνησίας και τους είχαν κάνει εντύπωση οι επιδόσεις της. Η αθλήτρια καταγόταν από ένα χωριό της δυτικής Θεσσαλίας. Μετά ήρθε ο πόλεμος, και αφού άρχισε η αντίσταση, το χωριό της αθλήτριας το είχαν ελευθερώσει οι αντάρτες. Ένας από τους αθλητές του Γ.Σ.Α. που την είχε γνωρίσει,αντάρτης τότε, έτυχε να περνάει με τους συναγωνιστές του από τα μέρη της και πήγε να τη βρει στο χωριό της. Αφού βρήκε το πατρικό της πήγε και συνάντησε τη μητέρα της. Όταν ρώτησε για την κόρη της η μητέρα χαμογελώντας έδειξε μια φωτογραφία ενός άντρα… Ο αγωνιστής έκπληκτος αντίκρισε τη φωτογραφία και μετά η μητέρα της του εξήγησε ότι στα δεκαοκτώ της η κόρη της άρχισε να μεταλλάσσεται και να αποκτά αντρικά χαρακτηριστικά και γεννητικά όργανα… Φυσικά η ιστορία αυτή δεν έπειθε όσους την ακούγανε μέχρις ότου η αθλήτρια πέθανε και δημοσιεύτηκε η ιστορία της σε τοπική εφημερίδα.

Advertisement

Posted on 29/09/2010, in Αστικοί Μύθοι. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: