Τρόμου: Μαυροφορεμένη Γυναίκα.


Λοιπόν να μια ιστορία που μου χουν πει ότι έγινε 40+ χρόνια πριν κάπου στη Πελοπόννησο (Ν. Ηλείας)… Ήταν ένας γεροντάκος πάνω σε ένα γαϊδούρι και προχωρούσε αργά το βράδυ στο δρόμο. Ξαφνικά βλέπει μια μαυροφορεμένη γυναίκα που του κάνει νόημα να σταματήσει. Χωρίς να ανταλλάξουν καμία κουβέντα η γυναίκα ανεβαίνει πάνω στο γάιδαρο καθιστά (με τα δυο πόδια απ την ιδία πλευρά του ζώου). Ο γέρος αρχίζει να τη ρωτάει διάφορα πράγματα αλλά αυτή δε μιλούσε καθόλου… Περνούν μέσα από ένα χωριό και από τα λιγοστά φώτα που υπήρχαν τότε στο δρόμο ο γεράκος μπορούσε να διακρίνει τη σκιά του γαϊδουριού με τη γυναίκα πάνω. Σε κάποια στιγμή παγώνει απ αυτό που είδε, τα πόδια της γυναίκας άρχισαν να μακραίνουν ώσπου ακούμπησαν το έδαφος και σέρνονταν κάτω! Ο ήχος ακουγόταν καθαρά και ο γεράκος καταλαβαίνει ότι αυτό που είδε στη σκιά δεν ήταν κάτι της φαντασίας του. Φυσικά σε όλο το δρόμο δεν τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει και να μιλήσει στη γυναίκα ενώ απ αυτήν ακούγονταν κι άλλοι »περίεργοι ήχοι». Αυτό συνεχιζόταν για πολύ ώρα ώσπου αρχίζει να ξημερώνει και ακούγεται το λάλημα ενός πετεινού. Η γυναίκα τότε βγάζει μια δυνατή φρικτή κραυγή και ο γέρος δεν μπορεί να κρατηθεί και γυρίζει για να δει τι γινόταν. Έντρομος βλέπει ότι η γυναίκα που υπήρχε εκεί μέχρι πριν μερικά δευτερόλεπτα είχε εξαφανιστεί!

Advertisement

Posted on 01/01/2011, in Τρόμου. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: