Τρόμου: Μόρα.


Καλησπέρα σας είμαι ο Γιώργος με τις πολλές ιστορίες. Θα σας πω μία πολύ καλή. Η ιστορία έχει θέμα την γνωστή σε όλους μας Μόρα. Η μόρα είναι μία σκιά που έρχεται στον ύπνο μας, και δεν μπορούμε να μιλήσουμε, να ζητήσουμε βοήθεια αλλά ούτε να αναπνεύσουμε. Ανεβαίνει στο στήθος μας και μελέτες δείχνουν ότι έρχεται περισσότερο σε άντρες γιατί θέλει να έρθει σε επαφή μαζί τους. Η επιστημονική εξήγηση είναι, πως δεν υπάρχει και πως είναι μια παραίσθηση του οργανισμού μας. Αυτό γίνεται όπως λένε και οι επιστήμονες επειδή δεν έχουμε ξυπνήσει εντελώς γι’αυτό νιώθουμε παρουσίες στο δωμάτιο. Ξέχασα να σας πω, πως όταν έρχεται αντιλαμβανόμαστε παρουσίες, βλέπουμε σκιές και ακούμε ήχους.

Τώρα θα σας πω τις εμπειρίες των συγγενών μου που ήταν θύματα της Μόρας. Το πρώτο θύμα ήταν η Θεία μου. Ήταν ένα βράδυ βροχερό, και μόλις ήταν έτοιμη να κοιμηθεί, ξαφνικά νιώθει ένα βάρος στο στήθος! Θέλω να σημειώσω πως πριν έχει δει μια σκιά στον τοίχο! Δεν μπορούσε να κουνηθεί, ούτε να μιλήσει! Μετά από λίγο είπε μια προσευχή και σε κλάσματα δευτερολέπτου η Μόρα εξαφανίστηκε. Όπως μου είπε ήταν μια τρομακτική εμπειρία! Το επόμενο θύμα ήταν ένας φίλος μου. Ήταν μια μέρα όπως οι άλλες. Εκεί που κοιμόταν νιώθει κάποιον να του πιάνει τα χέρια και να τον πιέζει κάτι στο στήθος. Δεν ήξερε τι να κάνει, φοβήθηκε, ήταν έτοιμος να παραληρήσει, δεν έκανε τίποτα αφού δεν μπορούσε να κουνηθεί. Η μόρα μετά από μερικά λεπτά εξαφανίστηκε! Το πρωί που ξύπνησε είχε μώλωπες! Μετά από αυτό κάθε μέρα προτού κοιμηθεί κάνει την προσευχή του. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία.

Advertisement

Posted on 24/03/2013, in Ιστορίες Φίλων, Τρόμου. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Ρε παιδιά, έχω ακούσει πολλές φορές γι’αυτόν τον Μόρα και απο το facebook και στην τηλεόραση όμως ποτέ δεν έχει έρθει! Αν το νιώθεις τόσο έντονα στον ύπνο σου, τότε δεν μου έχει έρθει ποτέ!

    Μου αρέσει!

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: