Τρόμου: Πίσω Από Την Πόρτα.


Γαλλία το 1900. Η μεγάλη πλέον Λίλιαν ετοιμάζετε να παντρευτεί ένα πλούσιο Άγγλο, τον Τζέιμς. Φτάνοντας στο τεράστιο σπίτι του Άγγλου, η Λίλιαν μαγεύεται από τα πλούτη και την ομορφιά του Τζέιμς και παντρεύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Λίλιαν και ο Τζέιμς φτάνουν στο σπίτι και για αρκετό καιρό είναι καλά. Αν και ο Τζέιμς φαίνεται λίγο απόκοσμος, η Λίλιαν δεν δίνει και πολύ σημασία σε αυτό. Το σπίτι είχε πάνω από 40 δωμάτια και η Λίλιαν δεν είχε δει ούτε τα 15.

Μια μέρα η υπηρέτρια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και το ζευγάρι δεν προλάβαινε να την αντικαταστήσει, έτσι λοιπόν ο Τζέιμς ζήτησε από την Λίλιαν να καθαρίσει. «Καθάρισε όλα τα δωμάτια εκτός από το δωμάτιο με την μαύρη πόρτα που βρίσκεται στο υπόγειο και εγώ αύριο θα σου φέρω μια καινούρια υπηρέτρια για να καθαρίζει», της είπε. Έτσι και έγινε, η Λίλιαν ακολούθησε της οδηγίες του συντρόφου της με μεγάλη εμπιστοσύνη χωρίς να αναρωτηθεί για τι της απαγόρευσε την είσοδο στο δωμάτιο. Μετά από 1 μήνα περίπου πάλι η καινούργια καθαρίστρια εξαφανίστηκε και η Λίλιαν καθάρισε ξανά μόνη της το σπίτι. Όμως τώρα της κίνησε  την περιέργεια μια περίεργη οσμή που ερχόταν από το δωμάτιο όμως δεν έδωσε σημασία. Την ίδια μέρα είδε τον άνδρα της να μπαίνει στο δωμάτιο και αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο η Λίλιαν είδε έναν διάδρομο που όσο πιο βαθιά πήγαινες η οσμή γινόταν όλο και πιο δυνατή, τόσο πολύ που η Λίλιαν ήθελε να κάνει εμετό. Προχωρώντας πιο μέσα η Λίλιαν είδε αλυσίδες και σε ένα σημείο η οσμή έκανε την Λίλιαν να θέλει να το βάλει στα πόδια, αλλά η περιέργεια δεν την άφηνε να φύγει. Πίσω από την πόρτα ακουγόταν θόρυβος και βήματα. Η Λίλιαν ανοίγει την πόρτα αθόρυβα, και είδε τον Τζέιμς να κόβει το χέρι του σχεδόν σαπισμένου κορμιού που ανήκε στην πρώην καθαρίστρια τους.

Η Λίλιαν έγινε αντιληπτή από τον Τζέιμς και άρχισε να τρέχει, δυστυχώς όμως το πόδι της μπλέχτηκε σε μια από της  αλυσίδες που είχε ο Τζέιμς και  χτύπησε στο κεφάλι. Ξαφνικά οι αισθήσεις της ενεργοποιούνται από έναν πολύ οξύ πόνο. Ανοίγοντας τα μάτια της συνειδητοποίησε πως ήταν στο δωμάτιο του υπόγειου που βρισκόταν η νεκρή υπηρέτρια. Ο οξύς πόνος  προερχόταν από το τσεκούρι το οποίο έκοβε το χέρι της Λίλιαν. Ο Τζέιμς αντιλήφτηκε πως ήταν ζωντανή και της έκοψε το κεφάλι στα δυο.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη της σελίδας μας για την ιστορία του.

Advertisement

Posted on 18/12/2013, in Ιστορίες Φίλων, Τρόμου. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: