Τρόμου: Το Καταραμένο Σπίτι Της Τούμπας.


Όλα άρχισαν όταν εγώ με την αδελφή μου την Μαρία πήγαμε σε ένα καινούριο σπίτι κληρονομιά της μακαρίτισσας μητέρας. Μετά από μέρες ακούγαμε ουρλιαχτά και αποφασίσαμε τότε να δούμε από που έρχονται αυτοί οι ήχοι.

Πήραμε δύο φακούς και μπήκαμε σε μια κάμαρα με δυο πόρτες, η μία ήταν σπασμένη και η άλλη κλειδωμένη. Μπήκαμε στη σπασμένη αλλά δεν βλέπαμε τίποτα. Εκείνη την ώρα ανάψαμε τους φακούς μας και στο βάθος είδαμε ένα μαυροντυμένο άντρα. Αυτός ο άντρας ήταν ο πατέρας μας.

Το καταλάβαμε από το σημάδι στο λαιμό του .Τον ρωτήσαμε  τι είχε πάθει. Εκείνος δεν μίλησε αλλά  μας κοίταξε με ένα δολοφονικό βλέμμα, έτσι καταλάβαμε ότι ήρθε το τέλος μας. Τότε τρέξαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε μέχρι την έξοδο αλλά εκείνος με κάποιο τρόπο μας πρόφτασε και βρέθηκε ακριβώς μπροστά μας. Εμείς τσιρίξαμε αλλά κανείς δεν άκουγε.

Ήταν έτοιμος να μας σκοτώσει, εμείς ξανατρέξαμε στο δωμάτιο που τον είδαμε εκεί βρήκαμε το πτώμα της μητέρας μας γεμάτο καρφιά στο σώμα της. Τότε καταλάβαμε ότι δεν ήταν σύμπτωση που λέγανε ότι πέθανε αλλά είδαμε ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Νιώσαμε την ανάσα κάποιου από πίσω μας, καταλάβαμε ότι ήταν εκείνος ο άντρας που είδαμε στο δωμάτιο.

Μετά καταφέραμε να βγούμε από ένα σπασμένο παράθυρο. Πήγαμε κατευθείαν στην φίλη μας την Φωτεινή για να της πούμε τι είχε γίνει. Εκείνη μας πέρασε για τρέλες. Την επόμενη μέρα πήραμε δυο εικόνες αγίων και ξαναμπήκαμε μέσα σε εκείνο το σπίτι για να μαζέψουμε τα πράγματα που είχαμε αφήσει εκεί.

Μετά περάσαμε από το σπίτι της Φωτεινής για να της πούμε ότι φεύγουμε. Είδαμε την πόρτα ανοιχτή και είδαμε το πτώμα της φίλης μας. Πήραμε ένα ταξί και φύγαμε, όταν είδαμε τον οδηγό ήταν εκείνος ο άνθρωπος που είχαμε δει στο σπίτι, ήρθε το τέλος μας.

Και από του κανείς δεν έχει μπει ξανά σε αυτό το σπίτι…..

====================

Ευχαριστούμε τις αδερφές Μαριάννα και Λίζα για την ιστορία τους.

====================

Advertisement

Posted on 30/07/2015, in Ιστορίες Φίλων, Τρόμου. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: