Στοιχειωμένα Σπίτια: Το Παλιό Μικρό Σπιτάκι.


Ήμασταν στο Πανεπιστήμιο και κάναμε μάθημα. Όταν σχολάσαμε εγώ, η Νίκη, ο Κώστας, η Άντρε, η Ρόζι, η Άνι, ο Νικήτας και ο Γιάννης κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί μπροστά από ένα παλιό σπιτάκι στις 9:00 το βράδυ. Είχαμε ακούσει ότι σε αυτό το σπιτάκι είχε μπει μέσα ένα κορίτσι που λεγόταν Σαμπρίνα και δεν ξαναβγήκε ποτέ!! Κάνεις δεν ξέρει τι απέγινε! Για αυτό και θέλαμε να εξερευνήσουμε το σπιτάκι, για να ανακαλύψουμε τι απέγινε η Σαμπρίνα.

Ανοίξαμε τους φακούς μας και μπήκαμε μέσα! Όλοι φορούσαμε ένα κομποσχοίνι στο χέρι και ένα σταυρό στον λαιμό μας! Πιστεύαμε ότι κάτι μεταφυσικό γινόταν εκεί μέσα! Η Άντρε και η Νίκη μετά από λίγα δευτερόλεπτα μας είπαν πως είδαν αίμα στο πάτωμα και οδηγούσε μέσα σε ένα δωμάτιο! Η Άνι επεξεργάστηκε το αίμα και μας είπε ότι ήταν φρέσκο! Αυτό μας έκανε να ανατριχιάσουμε αλλά και να απορήσουμε ταυτόχρονα, γιατί η Σαμπρίνα είχε μπει πριν 2 χρόνια εδώ! Το αίμα, πως γίνεται να είναι φρέσκο;;

Ο Γιάννης και ο Κώστας μπήκαν πρώτοι στο δωμάτιο. Λίγο πριν μπούμε κι εμείς, η Ρόζι μας είπε ότι δεν ήθελε να μπει μέσα γιατί φοβόταν. Ο Νικήτας και η Νίκη έκατσαν μαζί της. Μέσα στο δωμάτιο η Άντρε είδε μια παλιά σκονισμένη ξύλινη ντουλάπα. Την άνοιξε και βρήκε μέσα ένα παλιό album! Μας φώναξε για να το δούμε. Η Άντρε το άνοιξε και ήταν κενό!! Μόνο στο τέλος είχε την φωτογραφία μιας γυναίκας που κρατούσε ένα τσεκούρι! Μας έκανε εντύπωση το γιατί να υπάρχει μόνο αυτή η συγκεκριμένη φωτογραφία αυτής της γυναίκας μέσα στο album!

Ξαφνικά ακούσαμε μια τσιρίδα από έξω! Ήταν της Ρόζι!! Βγήκαμε και είδαμε τον Νικήτα με την Νίκη να είναι κάτασπροι από τον φόβο τους! Η Ρόζι έλειπε!! Τους Ρωτήσαμε που πήγε η Ρόζι και μας είπαν πως εμφανίστηκε μια γυναίκα με μαύρα ρούχα, αίματα παντού και να κρατάει ένα τσεκούρι στο αριστερό χέρι με ξεραμένο αίμα επάνω του να αρπάζει την Ρόζι και να εξαφανίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα!! Καταλάβαμε πως αυτή ήταν η γυναίκα που είχαμε δει στην φωτογραφία του album! Αρχίσαμε να ψάχνουμε για ίχνη της γυναίκας και να βρούμε που πήγε την Ρόζι! Είδαμε μερικές κηλίδες αίματος στο πάτωμα! Οι κηλίδες οδηγούσαν προς την κουζίνα! Μπήκαμε μέσα. Πάνω στο ταβάνι κρεμόντουσαν άνθρωποι από τα χέρια και τα κεφάλια τους ήταν πάνω σε ένα πολύ μεγάλο έπιπλο! Όλοι αρχίσαμε να τσιρίζουμε από τον τρόμο!

Ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά μια ψηλή κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά, γαλάζια μάτια και με ένα λευκό φόρεμα να τρέχει πάρα πολύ γρήγορα μέσα στο δωμάτιο και να φωνάζει «Πρέπει να φύγετε από εδώ!!». Μετά από λίγο εξαφανίστηκε ξαφνικά και απότομα! Ξαφνικά αρχίσαμε να ακούμε μία γυναικεία φωνή να φωνάζει τα ονόματα μας και η πόρτα έκλεισε! Από το ταβάνι άρχισε να στάζει αίμα μέχρι που το δωμάτιο άρχισε να πλημμυρίζει σιγά σιγά! Ο Κώστας μαζί με τον Νικήτα κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και βγήκαμε! Όταν βγήκαμε είδαμε στον απέναντι τοίχο γραμμένο με αίμα «Όποιος μπαίνει εδώ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ». Βγήκαμε τρεχάτοι από το σπίτι και δεν το ξαναπλησιάσαμε ποτέ!

Μετά από 1 μήνα μια παρέα 4 ατόμων, 2 κορίτσια και 2 αγόρια, μπήκαν σε εκείνο το μικρό σπιτάκι και δεν ξαναγύρισαν πότε! Κάνεις δεν ξέρει τι απέγιναν… Μπορεί να βρήκαν το ίδιο τέλος όπως της Σαμπρίνας!!

 

==========================================

Ευχαριστούμε την αναγνώστρια της σελίδας μας για την ιστορία της.

==========================================

Advertisement

Posted on 24/01/2016, in Ιστορίες Φίλων, Στοιχειωμένα Σπίτια. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Διαβάστε πρώτα τους κανόνες πριν γράψετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαγράψουμε το σχολιό σας. Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: